Over DEcars

DEcars is een jong en dynamisch bedrijf uit Ruddervoorde, West-Vlaanderen, gespecialiseerd in het detailen van wagens, verkoop van tweedehandswagen en al uw kleine en grote zorgen betreffende uw wagen.


´Uw wagen onze zorg!´


Jason Allaert, zaakvoerder van DEcars staat u met raad en daad bij tijdens al uw grote en kleine zorgen.


Onze zaak vloeit voort uit 'Jay's Classics', dat opgericht werd begin 2017. Al snel merkten we dat uitbreiding noodzakelijk was en de naam de lading niet meer kon dekken. Daarom werd medio 2018 beslist een nieuwe bedrijfsnaam en bedrijfsstijl onder de arm genomen. DEcars is geboren. 


Een persoonlijke aanpas is onze troef. Elke wagen is voor ons uniek en krijgt de behandeling die het beste past bij het voertuig. We behandelen uw wagen alsof het onze eigen wagen is.


Onze specialisatie ligt in het detailen van luxewagens, meer daarover leest u bij 'detailen'. Hierbij gebruiken wij enkel producten van uitstekende kwaliteit en bewezen werking.
Via onze webshop kunt u alle producten aankopen, zodat u ook zelf aan de slag kunt. 


Bekijk ook ons aanbod tweedehandswagen, regelmatig hebben wij wagens in stock die wij voor verkoop volledig en uitgebreid screenen! Enkel een wagen die het waardig is wordt bij ons in verkoop gesteld.


Hebt u specifieke vragen of wensen, neem dan zeker contact op, wij staan u graag te woord...