Nanolex washcoat 750ml

Nanolex Washcoat is een uniek product. Het beschermt de wagen heel snel en eenvoudig, onmiddellijk na het wassen van de wagen. Vernevel het product en laat het zijn werk doen voor een ongezien resultaat.

Na het wassen van de wagen wordt het product verneveld over de natte wagen met een schuimlans of een verstuiver. Na een kleine twee minuten inwerken en het afspoelen van de wagen werkt het product onmiddellijk! Washcoat kan perfect gebruikt worden zonder enige andere producten, maar ook in combinatie met andere producten werkt het ongelooflijk als onderhoudsproduct. De glans wordt duidelijk versterkt en het oppervlak is ook stukken gladder!

Nanolex Washcoat is het eerste product dat geluid maakt bij contact met het oppervlak; de werking kan echt gehoord worden!

Voor alleenstaand gebruik raden we 50ml (tov 0.5 liter water) product aan per wagen, bij een wagen die al bescherming zag raden we 20ml aan. Meng het product pas net vóór het gebruik aan met water, anders wordt het mengsel na enkele uren onstabiel.

Verwacht een duurzaamheid van 6 tot 8 weken of 4 wasbeurten, bij combinatie met Nanolex Shampoo of een quick detailer gaat die duurzaamheid enkel de hoogte in.

Het is het ideale product voor gebruik gedurende de wintermaanden. Op een eenvoudige manier kan de bescherming onderhouden en versterkt worden zonder zelf veel tijd en energie te spenderen. Bovendien is het ongevoelig voor hoge noch lage temperaturen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nanolex washcoat 750ml

  • Model: nanolex
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,70€
  • Excl. BTW: 29,50€