IGL Coatings


DEcars is officieel de verdeler voor IGL Coatings in België.


IGL coatings bied u duurzame lakbescherming  voor uw auto. Deze coating is kraswerend, waterafstotend en UV bestendig. Het is een glascoating die zich op moleculair niveau aan de lak van de auto hecht. Zowel voor nieuwe auto’s als gebruikte tweedehands is een behandeling aan te bevelen.


Er zijn 3 mogelijkheden binnen IGL Lakbescherming, namelijk Quartz, Quartz+ en Kenzo. Het belangrijkste verschil zit in de hardheid, uitgedrukt in Mohs en de standtijd van de coating . Hoe hoger de hardheid is, hoe beter uw lak beschermd is. Daarnaast is de standtijd en garantie ook langer.


igl

IGL ECOCOAT QUARTZ (COATING VOOR LAKBESCHERMING)iGL Ecocoat Quartz is een glascoating speciaal voor de lak van uw auto. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 9H op de schaal van Mohs. Met deze unieke glasscoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame ‘glazen’ beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto, maar is ook geschikt voor nieuwe auto’s.

De IGL Quartz lakbescherming

Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 9 (Mohs)
Bijzonder mooie glans
Makkelijk onderhoud

2 jaar garantie

+/- 2-3 jaar standtijd
igl

Lakbescherming

IGL ECOCOAT QUARTZ+ (COATING VOOR LAKBESCHERMING)Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben.

IGL Quartz+ lakbescherming:


Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 9 (Mohs)
Bijzonder mooie glans
Makkelijk onderhoud

3 jaar garantie

+/- 3-4 jaar standtijd
igl

IGL ECOCOAT KENZO (COATING VOOR LAKBESCHERMING)iGL Ecocoat Kenzo is een 2 componenten glascoating speciaal voor de lak van uw auto. Dit is het vlaggenschip van IGL coatings. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 10H op de schaal van Mohs. Met deze unieke glasscoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame ‘glazen’ beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto, maar is ook geschikt voor nieuwe auto’s

IGL KENZO Lakbescherming


Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 10+ (Mohs)
Bijzonder mooie glans
Makkelijk onderhoud
4 jaar garantie

+/- 5-6 jaar standtijd