Detailing

Een luxe wagen verdient een 'luxe behandeling'


Detailen is waar DEcars zich in specialiseert.


Een wagen is onderhevig aan agressieve omstandigheden zoals straatvuil, strooizout, industriële- en milieu- verontreiniging, zure regen, vogeluitwerpselen, enz…


De delicate lak heeft dus nood aan de best mogelijke bescherming. Na duizenden euro's uit te spenderen aan uw droomwagen is het toch ongepast uw wagen te onderhouden met een oude spons en zeemvel?


Ook de carwash is niet de meest geschikte methode om uw wagen te wassen. Uw wagen zal binnen de kortste keren zijn glans en glamour verliezen. Bovendien kunt u uw duur verdiende wagen zelfs beschadigen.


Wat is detailing?


Auto detailing is meer dan de wagen even snel een wasbeurt te geven en de stofzuiger even langsweg te sturen.
Bij auto detaileren voeren we een grondige reiniging, restauratie en afwerking van de wagen uit. Dit zowel binnen als buiten.


Interieur detaillering gaat om een uitgebreide reiniging van het complete interieur. In uw wagen vindt u een verscheidenheid van materialen die gebruikt zijn voor afwerking en comfort. Wij gebruiken verschillende technieken aangepast aan het voertuig.  Vlekken op de bekleding worden moeiteloos verwijderd zodat uw wagen er als nieuw uitziet.


  


Het detailen van het exterieur is het reinigen, maar ook herstellen of verbeteren van de oorspronkelijke toestand van het oppervlak. Ook voor de afwerking van de wagen bv: chroom, wielen en banden, en andere zichtbare componenten op de buitenkant van de wagen. Ook hier gebruiken wij een breed gamma aan producten met elk een specifiek doel en materiaal waarop gewerkt word.


Bekijk hieronder zeker eens de voor en na foto's van één van onze uitgevoerde werken.


  


Interesse?


Neem vrijblijvend contact op
voor een offerte